web analytics
Avatar 2: Suyun Yolu izle
9.0
Sizin Oyunuz:
Oylama: 9.0 /10 (1)
7.7 IMDB Puanı 26,231 Görüntülenme

Avatar 2: Suyun Yolu izle

James Cameron tarafından yönetilen Avatar 2: Suyun Yolu, 2009 yılında vizyona giren Avatar filminin devamıdır. Film, Pandora gezegenindeki Na'vi halkının ve insanların çatışmasını konu alıyor. Avatar 2: Suyun Yolu, ilk filmin sonrasında geçiyor ve Jake Sully ve Neytiri'nin hikayesine odaklanıyor.
Film, Pandora'nın su altı dünyasında geçiyor ve burada yeni bir dünya keşfediliyor. Pandora'nın su altı dünyası, ilk filmde görülen ormanlık alanlardan tamamen farklı bir ortam sunuyor. Filmde, James Cameron'ın özel olarak tasarladığı yeni yaratıklar ve bitkiler de yer alıyor. Avatar 2: Suyun Yolu'nun çekimleri, 2017 yılında başladı ve 2022 yılında vizyona girmesi planlanıyor. Film, 3 boyutlu olarak çekiliyor ve IMAX teknolojisi kullanılarak çekilen sahneler de bulunuyor.

Filmde, ilk filmden tanıdığımız karakterlerin yanı sıra yeni karakterler de yer alıyor. Kate Winslet, Ronal, bir su altı araştırmacısını canlandırıyor. Cliff Curtis ise Tonowari, bir Na'vi şefi rolünde karşımıza çıkıyor. Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver ve Stephen Lang gibi oyuncular da ilk filmden tanıdığımız karakterler olarak yer alıyor. Avatar 2: Suyun Yolu'nun senaryosu, James Cameron ve Josh Friedman tarafından yazıldı. Film, Avatar evreninde geçen beş filmlik bir serinin ikinci filmi olarak planlanıyor. Serinin diğer filmleri de aynı yönetmen ve senarist ekibi tarafından çekilecek. Avatar 2: Suyun Yolu, ilk filmde yarattığı etkiyi devam ettirmesi beklenen bir yapım. James Cameron, filmi çekerken, teknolojik yenilikler ve özel efektler konusunda da iddialı olduğunu belirtiyor. Pandora'nın su altı dünyası, sinema seyircilerine benzersiz bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Avatar 2: Suyun Yolu'nun vizyona girmesine daha birkaç yıl var, ancak film hakkında şimdiden birçok spekülasyon yapılmaya başlandı. İlk filmde yarattığı etkiyi devam ettirmesi beklenen Avatar 2: Suyun Yolu, sinema tarihine damga vuracak gibi görünüyor.
VIDMOLY ALTYAZILI VIDMOLY DUBLAJLI

  • Yorumlar
  • Detaylar
  • Detaylar

    Diğer Adları:

    Avatar: The Way of Water

    Yayın Tarihi:

    16 Aralık 2022

    Senaryo:

    James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver

    Ödüller:

    1 Oscar Kazandı. 61 ödül & 120 adaylık. total

    Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?